Ei op het menu/Chicken on the menu
Kwai Lam Leung is te vinden in het boek Ei Op Het Menu, geschreven door Luc Hoornaert en Kris Vlegels. Deze chef-kok lijkt het ene gerecht na het andere[…]
Kwai Lam Leung is te vinden in het boek Ei Op Het Menu, geschreven door Luc Hoornaert en Kris Vlegels. Deze chef-kok lijkt het ene gerecht na het andere[…]
In het Stadskookboek Antwerpen van Marlies Beckers en Marie Monsieur staat onder meer Leung. 5 Flavors Mmei is één van de meest bekende hotspots in Antwerpen. Vraagt u zich af[…]
In Foodies-‘Go East! Heerlijk uit Azië”, vertelt Kwai Lam Leung meer over zichzelf. Hier vindt u meer informatie over de identiteit van deze chef-kok en hoe hij zich door zijn[…]
Maar ook bij Michelin ging deze prijs naar chef-kok Leung Kwai Lam, die bekend staat om zijn verfijnde dimsums en Chinese keukentechnieken: 5 Flavors Mmei die voor het eerst in[…]
5 flavors Mmei: Een ‘echte’ Aziaat op het Antwerpse zuid BY KEVIN STICKENS 25 JULI 2016 Uw Whatmatters redacteur is een koele minnaar van de Chinese keuken (ook van de Chinese vrouwen[…]
Waar vind je de beste Chinees van ‘t Stad? Aan het antwoord op die vraag hebben Antwerpenaren een hele kluif. Je zou Cuichine of Lam & Yin kunnen noemen, twee[…]